We love CHIO Aachen: ‘Wat een gave wedstrijd!’

post date25 juli 2018  •   post categoriesNieuws, Resultaten

Wat een geweldige wedstrijd is het CHIO in het Duitse Aken. Badari liep mee in de CDI4* en Daula mocht haar kunnen laten zien in de internationale Lichte Tour-rubrieken.

“Wat een ontzettend gave arena om in te rijden. Daula II was best wel wat onder de indruk en dat zagen we terug in de stap. Zonde, want ze kan heel goed stappen. Ze deed wel heel erg goed haar best en in de prijsuitreiking ging er nog een schepje bovenop. Met de vierde plek en 70,70 procent ben ik hartstikke blij”, vertelt Danielle na afloop van de eerste dag.

Badari gaat steeds beter door de Grand Prix heen, al had hij nog een kleine hakkel in de eners. Vooral de piaffe wordt met de wedstrijd beter. Het resultaat: twaalfde en 70,26 procent; het zat allemaal dicht bij elkaar. In de kür op muziek knalde de ruin door de proef heen. “Ik was zo trots op hem. Het was een spannende baan met dat kunstlicht en dat enthousiaste publiek. Al met al een hele gave ervaring.” In de kür zat er bijna 75% voor Badari in. Daula II liep in de kür op muziek wederom top. Ze was wat onder de indruk en daardoor slopen er wat foutjes in. De merrie werd weer vierde en liet 70 procent noteren.