Outdoor Zeeland: Siro terug in olympisch kader, Badari in B-kader

post date8 april 2017  •   post categoriesNieuws, Resultaten

De eerste outdoorwedstrijd van het seizoen is goed van start gegaan voor Danielle en haar twee Grand Prix-paarden. Siro liep een goede Grand Prix waarin de top van het deelnemersveld dicht bij elkaar lag. Met een miniem verschil eindigde de zwarte parel op de tweede plaats en 73,30%. Een foutje in de linkerpirouette zorgde ervoor dat het duo de overwinning misliep. Ondanks dat was er alle reden tot blijdschap, want door de vernieuwde kadereisen was Siro even uit het A-kader. Deze score was ruim voldoende voor opname in het kader.

Na een goede kür mocht Siro het Wilhelmus in ontvangst nemen. “Na een jaar geen kür gereden te hebben, wint hij toch maar even met 77,27%. Het voelde nog niet helemaal vlekkeloos, maar ik ben dik tevreden.

Progressie
Badari eindigde op de achtste plaats met 70,10% en dat maakte dat de ruin weer werd opgenomen in het B-kader. “Ik ben blij met de progressie die hij heeft gemaakt”, vertelt Danielle. “Het kan nog steeds veel beter, maar hij laat goede dingen zien en voelen.” In de Grand Prix Special eindigde Badari op de vierde plaats (68,68%).