Koud maar succesvol CDI Lier

post date4 maart 2018  •   post categoriesNieuws, Resultaten

Exact een jaar geleden zat Danielle in het zonnige Doha. Dit jaar was er succes op het CDI in het Belgische Lier. Daula II zette alle Lichte Tour-rubrieken op naam, Badari liet zijn progressie zien op Grand Prix-niveau.

Daula II (v.Gribaldi) won de Prix st. Georges met 72,94% en ging daarmee als favoriet de kür op muziek in. “Ze was heet, maar ze liep als een trein door de proef heen. Met wat kleine haperingen gingen we naar ruim 75%. Ik ben enorm trots op haar, want dit is pas haar derde internationale wedstrijd.”

Hoogtepunten
Badari liep een Grand Prix met hoogtepunten, maar ook een aantal flinke missers. “Ik ben erg blij met de vooruitgang die we boeken. Het was alleen jammer dat we drie dure fouten hadden op de dubbeltellende onderdelen.” In de kür op muziek had de Gribaldi-nazaat weer een aantal wisselfouten waardoor er de vierde plaats inzat.

Kans
“CDI Lier was een mooie internationale wedstrijd en een kans om Badari weer internationaal te starten. Ergens was het wel jammer dat we het NK moesten laten schieten. Daula II overtrof zichzelf. Zij heeft echt fantastisch gepresteerd. Met Badari gaan we hard aan de slag om de fouten uit de proeven te krijgen.”

Foto: Aniek Molenaar