warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
slider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider image

Home

Danielle Heijkoop (1987) is op het hoogste niveau actief in de dressuursport. Samen met haar paard Siro N.O.P. komt zij tot grote successen:  een negende plaats op de wereldranglijst (2014), deelname aan de wereldbekerfinale in Lyon (2014, een zilveren teammedaille en een individuele twaalfde plaats tijdens het Europees kampioenschap in Herning (2013) en tweemaal individueel zilver tijdens Nederlandse kampioenschappen (2013 & 2014).

In het dagelijks leven houdt zij zich bezig met de training van haar paarden en met de aanwas van nieuw talent. In 2015 loopt El Torro vanuit het schijnbare niets naar een plek in de ploeg zesjarigen die het KWPN op het WK in Verden mag vertegenwoordigen. Zo won Badari goud tijdens de Nederlandse kampioenschappen in de Lichte Tour en maakt het duo nu uit van het B-kader. De geweldig dravende Daula II werd Nederlands kampioen in het ZZ-Zwaar en loopt nu succesvol internationaal Lichte Tour. Damirez geldt als één van de troeven voor de toekomst en is nu enige malen ZZ-Zwaar gestart.

Laatste nieuws:

NK Dressuur: Brons voor Daula!

Danielle en haar geweldig dravende Gribaldi-merrie Daula II hebben brons behaald op het NK Dressuur. In de Prix st. Georges ...
Verder Lezen

 

Laatste Facebook bericht:

3 uur geleden

Daniëlle Heijkoop

Superstar Siro❤️

#Throwback #EKHerning2013 #onceinalifetimehorse🐴💕
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

facebook_like

 

Pavo