warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
slider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider image

Home

Danielle Heijkoop (1987) is op het hoogste niveau actief in de dressuursport. Samen met haar paard Siro N.O.P. komt zij tot grote successen:  een negende plaats op de wereldranglijst (2014), deelname aan de wereldbekerfinale in Lyon (2014, een zilveren teammedaille en een individuele twaalfde plaats tijdens het Europees kampioenschap in Herning (2013) en tweemaal individueel zilver tijdens Nederlandse kampioenschappen (2013 & 2014).

In het dagelijks leven houdt zij zich bezig met de training van haar paarden en met de aanwas van nieuw talent. In 2015 loopt El Torro vanuit het schijnbare niets naar een plek in de ploeg zesjarigen die het KWPN op het WK in Verden mag vertegenwoordigen. Zo won Badari goud tijdens de Nederlandse kampioenschappen in de Lichte Tour en maakt het duo nu uit van het B-kader. De geweldig dravende Daula II werd Nederlands kampioen in het ZZ-Zwaar en had Brons op het NK lichte tour en zij loopt nu succesvol internationaal Lichte Tour. Damirez geldt als één van de troeven voor de toekomst en is nu succesvol in de Lichte Tour.

Laatste nieuws:

Gaaf artikel in paardenmagazine De Hoefslag

Heb je de nieuwste Hoefslag magazine al? Ik sta met Damirez en Arthur op de cover!! Er staat een leuk ...
Verder Lezen

 

Laatste Facebook bericht:

2 dagen geleden

Daniëlle Heijkoop

Gisteren is Bart van Laak van het Drunens Ruiterhuis langs geweest op mijn Childéric France zadels te checken! Superblij met deze fijne service 👌👍🏻

Outfit: Fair Play Nederland, ik draag 1 van mijn favoriete items de FairPlay sweatshirt Gunn 🥰🥰

Cap: KASK equestrian met NL vlag 🤩
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

facebook_like

 

Pavo

To The Music, Kurmuziek op maat