Daula tweede in selectie Jumping Amsterdam

post date19 november 2017  •   post categoriesNieuws, Resultaten

Gribaldi-dochter Daula II eindigde op de tweede plek in de selectie voor Jumping Amsterdam. De wedstrijd in Delft gold ook als de eerste selectie voor de KNHS Indoorkampioenschappen. Met 71,32% moest Danielle de eerste plaats laten gaan.

“Volgens mij zien ze liever geen Rotterdamse in de Lichte Tour-rubriek van Jumping Amsterdam”, lacht Danielle na afloop. “Daula II liep echt een superfijne proef, al hadden we een klein foutje in de serie om de vier. Met die tweede plek is, zeker met het oog op de kampioenschappen, niets mis, maar ik had wel graag willen winnen.”

Spanning
De kwaliteitsvolle, maar ook sensibele Damirez (v.Sandro Hit) kwam ook van start in de ZZ-Zwaar-selectie. “Hij voelde met losrijden heel goed, maar had wat veel spanning op een hokje in de baan.”

Fijne paarden
Stalamazone Carola Kral reed Fearless naar de zevende plek in het sterke deelnemersveld. Carola kwam tot 65,79% met de ijverige Painted Black-zoon. De pas zesjarige Gentleman F (v.Uphill) boekte met 64,14% al veel vooruitgang in deze klasse.  “Ik ben echt superblij om zulke fijne paarden op stal te hebben staan.”