Daula II en Damirez blijven winnnen

post date10 november 2017  •   post categoriesNieuws, Resultaten

In Harmelen reed Danielle met haar toekomsttalenten Damirez (v.Sandro Hit) en Daula II (v.Gribaldi) weer de ring in. De sensibele Damirez won zijn ZZ-Zwaar-rubriek met 70,93%, de enorm dravende Daula II won de Prix st. Georges met 70,99%.

Daula II liet weer hoge punten noteren voor haar draftour.”De wissels zijn enorm verbeterd, maar in de proef sloop er toch nog een fout in. Het was jammer dat er wat juryverschil was op de stap- en de galoponderdelen. Voor nu is het een goede oefening voor de selecties voor de KNHS Indoorkampioenschappen.”

Kwaliteit
Damirez liep een mooie proef met grote wissels en ruim scharende appuyementen. “Damirez heeft een superfijn karakter en heel veel kwaliteit in het achterbeen. Het is nu nog wat groen, maar voor de lange termijn heeft hij heel veel talent. We gaan rustig zo verder.”

Dubbel debuut
Stalamazone Carola Kral debuteerde met twee paarden in de subtop. Haar proef met Fearless (v.Painted Black) werd met een winstpunt beloond. De pas zesjarige Uphill-zoon Gentleman F had een paar dure fouten, maar liet wel veel mogelijkheden zien.

Foto: Jessica Pijlman