warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
slider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider image

Sponsors


PavoPavo
www.pavo.nl

Pavo Paardenvoer; zorg voor de gezondheid van jouw paard!
Geïnspireerd door jouw zorg voor de gezondheid voor je paard, maken wij topkwaliteit paardenvoer, gebaseerd op de wetenschap en in de praktijk getest. BECAUSE WE CARE…


JUDI-MANCHEJudi Manche
www.judimanche.com

Exclusieve frontriemen, paardensportartikelen en hondenhalsbanden met Swarovski Elements.


To The Music, Kurmuziek op maatTo The Music
www.tothemusic.nl

To The Music is verantwoordelijk voor de klanken van Walking in the air. De kürmuziek waar Siro N.O.P. een zilveren medaille mee behaalde op het Nederlands kampioenschap.


Compass Creations webdesign GoudaCompass Creations
www.compasscreations.nl

De webdesigner van Daniëlle Heijkoop.


Kask

http://www.kask.com


Het merk KASK is een kwaliteitsvol rijhelmen merk gevestigd in Italië. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen van veiligheidshelmen. Sinds 2004 is KASK actief, een vrij jong bedrijf maar dankzij het getalenteerde en deskundige team hebben zij in korte tijd het bedrijf een enorm succesvol weten te maken.

De Niro Boot

http://www.deniroboot.nl

De Niro maakt kwaliteitsvolle lederen rijlaarzen en paardrijschoenen. Deze worden ontwikkeld geproduceerd in Lecce Italtië. Tot 1995 maakte De Niro speciale modellen voor de modemerken Gucci en Prada. Enkele medewerkers van De Niro hadden een voorliefde voor de paardensport. Uit die passie en gedrevenheid zijn de top kwaliteit lederen rijlaarzen ontstaan die tot op de dag van vandaag nog met liefde worden gemaakt.
De Niro lederen rijlaarzen zijn ontwikkeld uit liefde en passie voor de paardensport.
Bij De Niro wordt goed draagcomfort gecombineerd met een uitzonderlijk design voor een betaalbare prijs.

 


Luc Childeric

http://www.childericsellier.com

Luc Childeric is een zeer verfijnd merk van Franse afkomst. Het merk staat bekend om de zadels die gemaakt worden waarbij de balans, contact en vrijheid van het paard centraal staan. Probeer het en je zal het ondervinden.

 

De zadels van dit merk zorgen ervoor dat je je houding kan verbeteren. Door jou te helpen een correcte, gebalanceerde en ongedwongen houding te geven, krijg je de kans om zo min  mogelijk te bewegen terwijl jouw paard zo veel mogelijk beweegt.


WAHL /Lister


www.wahlglobal.com

Krachtig en stil

Wilt u het gehele paard scheren of alleen toiletteren, Wahl staat voor elke klus garant