CDI Zeeland: Succesvolle aftrap van buitenseizoen

post date4 april 2018  •   post categoriesNieuws, Resultaten

Met maar liefst drie paarden was CDI Zeeland een drukke bedoening.  Danielle startte met twee paarden in de Lichte Tour van Nieuw en Sint Joosland en werd twee keer zesde met haar Grand Prix-paard Badari.

Daula II werd zevende in de Prix st. Georges, zij kwam tot ruim 70% en bleef daarmee voor op haar stalgenoot Damirez. Deze Sandro Hit-zoon maakte zijn internationale debuut en vond het wel heel spannend. In de Intermediaire I kwam Daula II tot net geen 72% en de vijfde plaats, Damirez liep naar de tiende positie en mocht ook nog eens de ereronde voor Badari en Daula II lopen.In de kür op muziek wist Daula II weer een paar plekken te stijgen. Haar kür op muziek werd met ruim 75% en de derde plek gewaardeerd.

Sterk deelnemersveld
De Grand Prix had een uitzonderlijk sterk deelnemersveld, al wist Badari zich kranig staande te houden door naar een mooie zesde plek te lopen. De Gribaldi-zoon scoorde ruim 70%. In de kür op muziek slopen er helaas wat foutjes in, maar eindigde het duo toch nog op de zesde plek.

Geslaagde aftrap
“De aftrap van het outdoorseizoen is meer dan geslaagd. Het was best heftig om zeven proeven in drie dagen te rijden, maar al met al ben ik supertrots op mijn paarden en de mensen om mij heen.”