Badari tweede en vijfde in Christmas Show Roosendaal

post date4 december 2017  •   post categoriesNieuws, Resultaten

In de mooi aangeklede entourage van CDI Roosendaal behaalde Badari de vijfde plaats in de Grand Prix en de tweede plaats in de Grand Prix Special. Daula II maakte tijdens de Christmas Show haar internationale debuut in de Lichte Tour.

“De Grand Prix was nog zeker niet vlekkeloos, al verbetert Badari wel in de proeven. De top 5 lag dicht bij elkaar en één jury vond ons de eerste plaats waard”, vertelt Danielle over de Grand Prix die met 70,10% beoordeeld werd. In de Grand Prix Special scoorde de ruin net geen 70% en liep hij naar de tweede plaats. “Hij ging echt super, al hadden we een paar kleine foutjes. Ik kan merken dat we flink vooruit gaan. Nu is het zaak om wat meer concoursritme op te doen.”

Internationaal debuut
Daula II moest nog wat wennen aan de meerdaagse wedstrijd. In de Prix st. Georges had ze wat spanning in de galoponderdelen. Met net geen 68% zat er de achtste plaats in. In haar eerste internationale kür op muziek scoorde de goedbewegende merrie 70,65% en de vijfde plaats.

Trots
“Ik ben trots op beide paarden. Daula vond het op stal en in de wedstrijdbaan heel spannend, maar heeft toch goed gepresteerd. Badari was al even niet meegeweest, maar heeft laten zien dat ik op hem kan bouwen.”