warning icon
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
slider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider imageslider image

Accommodatie

De paarden staan gestald in ruime boxen op stal Palexini. De luxe accommodatie beschikt over een groot aantal mogelijkheden om paarden optimaal te kunnen trainen. Zo zijn er maar liefst vier rijbanen. Een buitenbaan van 20 x 60 meter, een binnenbaan van 20 x 40 meter en nog een tweede binnenbaan van 20×60 meter. Deze banen zijn zeer goed gedraineerd en het hele jaar door te gebruiken. Daarnaast is er nog een buitenbaan van 20 x 40 meter die als springtuin gebruikt kan worden.

Om de paarden afwisseling te kunnen bieden is er een ovale paddock en een overdekte longeerkraal. Er is een stapmolen aanwezig en in de zomer bestaat er de mogelijkheid tot weidegang. Alle voorzieningen hebben een veilige omheining en bodems van hoge kwaliteit. Het welzijn en de veiligheid van de paarden staat centraal. De accommodatie is goed beveiligd en voorzien van een veiligheidscertificaat.